Läs om Ho’s Thai

Ho’s Thai, ej att förväxla med grannen Ho’s Kina som varit en klassisk söderdestination i säkert 20 år, är en relativt nyöppnad thaikrog som specialiserar sig på rätter från Isaan-provinsen i Thailand, också känt som ”risodlingarnas land”.

 Läs mer

Ho´s har redan blivit en favorit för många i Hornstull, då de har en bra veganmeny och på toppen av det en supertrevlig och varm personal.

Läs mer

Med mycket lokal krogkänsla, “kvarters-oas” liksom, och tillika ny hemsida så bjuder man på rätter som faktiskt introducerar oss till nya thaismaker, som vi inte provat förr i Sverige.

Läs mer

Populära kinakrogen Ho’s på Hornsgatan har ynglat av sig och fått en thailändsk bebis en bit upp på samma gata: Ho’s Thai.

Läs mer

Presskontakt

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Pressbilder

Bilderna får endast använda i press-sammanhang och i samband med redaktionell text. Vänligen ange alltid Fotograf Paul Lindqvist i anslutning till bilderna vid publicering.