Om Ho’s Thai

När familjen Ho öppnade upp sin kinarestaurang för 22 år ville man erbjuda ett mer genuint och autentisk alternativ till den kinesiska krogscen som då fanns i Stockholm. När Ho’s Thai slog upp sina portar i maj 2014 fanns samma vision kvar-nu skulle svenskarna få uppleva det riktiga thailändska köket.
Vår inspiration hämtar vi från matkulturen i Isan-provinsen som är tillredd av våra kockar som vi hämtar direkt från Thailand. Här äter du samma rustika mat som människorna ute på landsbygden i nordöstra Thailand gör. För oss är det viktigt att förmedla den matkultur som thailändare själva är uppväxta med. Våra rätter tillagas med sin korrekta kryddhetta och de råvaror som inte finns att tillgå i Sverige importerar vi direkt från Thailand.
Ho’s Thai har en stor kärlek till vegetarisk mat och tror på en mer grönare livsstil; dels för vår hälsa och för att minska människans klimatpåverkan. Vi erbjuder därför en separat veganmeny och samarbetar med den vegetariska matbutiken Goodstore för att ta fram nya spännande alternativ till kött.

”När jag kliver in på Ho’s Thai påminns jag av mina släktingars bakgård som genom att hänga ljusslingor och små lampor i träden ville återskapa skenet av en stjärnhimmel. Det viktigaste för oss på Ho’s Thai är att servera våra gäster mat av godaste kvalitet. Det går inte att fuska med den biten; maten talar för sig själv helt enkelt.”